Kanker genezen? Of gewoon voorkomen?

Kanker genezen zonder chemotherapie?

Het kan. En is helemaal niet moeilijk.

Laatst vond ik een pdf filetje met een hoop informatie over ons dagelijkse eten. Het blijkt dat wij ons eten dood maken voor we het consumeren! Vandaar dat we 3 maal per dag zoveel calorieën tot ons moeten nemen om überhaupt iets waardigs binnen te krijgen. En met waardigs bedoel ik dus vitamine, mineralen, proteïne, eiwitten en enzymen. Iets wat wij allen uit ons eten koken, bakken, stomen, frituren of stralen met een magnetron!

Kortom ons lichaam krijgt alleen suikers, vetten, zuren en zouten tot zich maar vooral erg veel calorieën. Suikers eten we veel in chemische vorm, zoals Aspartaam, Acesulfaam-K, CyclamaatSucralose of Sacharine. Iets wat allemaal een “aanbevolen dagelijkse maximale hoeveelheid” heeft, en stuk voor stuk discutabel zijn! Maar ze zitten in álles tegenwoordig, alles light, suiker óf vetvrij! En we eten er allemaal onbewust zo veel van, dat die hoeveelheid per dag wel wordt overschreden.

Kanker leeft het beste op suikers, suikers die je tot je neemt en suikers die het lichaam omzet vanuit het vergif wat je elke dag eet. Want, hoe lekker ook, als het eten warmer is geweest dan laten we zeggen 40 graden Celsius is het dood.

VOEDINGSSTOF
VENIETIGD BIJ:
Proteïne
42C – 45C (108 – 113 Fahrenheit)
Koolhydraten
65C (149 Fahrenheit)
Enzymes
42C – 47C (108 – 117 Fahrenheit)
Vitamine
50C-80C (122 – 176 Fahrenheit)
Vetten
niet helemaal vernietigd, maar hun chemische samenstelling wordt dusdanig veranderd en worden giftig carcinogeen of kankerverwekkende substanties.

Deze pagina wordt nog uitgebreider maar ik vond het te belangrijk om zomaar op mijn hersenkorst te laten hangen sinds ik er niets over lees in het Nederlands. Als je het pdfje kan lezen, het is in het engels, dan zou ik aanraden het te lezen! Sinds iedereen wel iemand kent die iemand kent met kanker, lijkt het me geen overbodige luxe om een paar levens te redden met wat simpele informatie.

Als mensen deze file zouden kunnen vertalen dan zou ik het erg waarderen als iemand dan een kopietje zouden willen sturen zodat ik deze ook kan plaatsen. Altijd handig een backup van belangrijke informatie.

Er zijn nog meer manieren om kanker te genezen. Een van de vele manieren is hasjolie.

Hier vindt u uitleg hoe hasjolie te maken.

En hier nog meer informatie…

 

 

Geef een reactie